Skip to main content

Det er os du møder…

Anne Marcussen

Leder

Jeg hedder Anne og jeg er uddannet pædagog og har efteruddannelser i ledelse, supervision og neuropædagogik. Jeg bor i Brønderslev sammen med min mand og vores børn.

Jeg har en humoristisk tilgang, men formår også at skabe gensidig respekt. Jeg er tydelig og nærværende, og mener det er vigtigt beboerne kender mig rigtig godt og ved, hvor de har mig - tillid er alfa og omega for et godt samarbejde! Omsorg er et præmis for jeg kan udføre mit arbejde. Jeg tror på, at for man kan lære nyt og udvikle sig er det nødvendigt, at befinde sig i en omsorgsfuld relation, da tryghed fremmer læring. Mine værdier er 'Pædagogik med hjertet, hjernen, kroppen og fokus på omgivelserne'.

Jeg har etableret Bofællesskabet Frederiksgade med visionen at skabe det bedste Bofællesskab – intet mindre! Bofællesskabet er et sted, jeg selv ville ønske at bo, hvis jeg havde brug for støtte i hverdagen eller hvis mine pårørende skulle bo i bofællesskab.

Lotte Vangsted

Pædagog

Jeg hedder Lotte og blev uddannet som pædagog i 2005, og i 2017 i mindfullness og yoga i neuropædagogisk praksis. Jeg bor i Støvring med min familie.

Jeg har arbejdet med målgruppen de sidste mange år, og kunne ikke forestille mig et bedre job. Jeg har en anerkendende pædagogisk tilgang, og synes det er vigtigt at involvere beboerne. Det er vigtigt for mig, at beboerne ved hvor de har mig, og jeg elsker at skabe livskvalitet for den enkelte. Tryghed, nærvær og en god portion humor er helt klart 3 meget vigtige aspekter i mit pædagogiske arbejde.

Jeg bruger min fritid på sport, politik og frivilligt arbejde.

Mette Tandrup

Pædagog

Jeg hedder Mette. Jeg er uddannet Socialpædagog og har en neuropædagogisk efteruddannelse. Jeg bor i Brønderslev.

Jeg har mange års erfaring inden for specialområdet hvor jeg har arbejdet med voksne med nedsat funktionsevne. Jeg har også arbejdet inden for daginstitutionsområdet i en del år, men har erfaret, at det er dette område, jeg brænder for. Jeg har en anerkendende tilgang i mit arbejde som pædagog. Omsorgen er en vigtig grundlæggende del af mit pædagogiske arbejde, hvor værdi begreberne empati, tryghed og tillid indgår. Jeg bruger også humoren som et pædagogisk redskab i mit arbejde.

I min fritid løber jeg og spiller lidt golf.

Jane Bro Olesen

Pædagog

Jeg hedder Jane. Jeg er uddannet pædagog, og efteruddannet i neuropædagogik samt mindfullness og yoga i pædagogisk praksis. Jeg bor i Brønderslev sammen med min mand og 2 børn.

For mere end 20 år siden, havde jeg mit første møde med specialområdet, og det gik ret hurtigt op for mig, at det var inden for dette område jeg skulle arbejde og kunne bruge og udvikle mine evner bedst. Det der optager mig i det pædagogiske arbejde er først og fremmest: relationen, trygheden og udviklingen.

Det pædagogiske arbejde er et samarbejde - først og fremmest med de mennesker der bor i bofællesskabet, men selvfølgelig også samarbejdet med kolleger, de pårørende og øvrige netværk. Alene ved og kan vi meget, sammen ved og kan vi endnu mere. Det er vigtigt for mig at beboerne er hovedpersoner i eget liv, med de ønsker, visioner og livsanskuelser de har, pædagogens arbejde består i, at støtte den enkelte og fællesskabet i, at komme disse drømme i møde, og dermed sikre bedst mulig livskvalitet. Struktur, tydelighed, omsorg og humor er mine bedste redskaber til at opnå dette.

Jens Bedsted

Pædagog

Jeg hedder Jens Bedsted - er bosiddende på en lille ejendom lidt udenfor Brønderslev sammen med min kone og vores 4 børn.

Jeg er uddannet sommeren 05. Er imødekommende og god til at skabe et hyggeligt miljø omkring mig. Har arbejdet en del år i Norge som faglig ansvarlig og aktivitør på et handicapcenter. Jeg har i 8 år arbejdet indenfor normalområdet i en husmandsbørnehave og som skovpædagog.

Jeg nyder at tage fiskestangen på ryggen og slappe af ved åen - eller sidde på min traktor og have vognen fuld af unger og er ude i alt slags vejr. Elsker at jagte fodbolden enten om det er på banen eller foran tvét, synes det er vigtigt at holde sig i form og det gør man med 43000m2 grund.

Martin Elken

Pædagog

Jeg hedder Martin. Jeg er uddannet pædagog i 2011 og bor i Hjørring med min kæreste og vores tre børn.

Jeg er særlig optaget af, at mennesker får muligheden for at leve så selvhjulpen en tilværelse som muligt med størst mulig indflydelse på egen hverdag.

Jeg tror på, at man med ærlighed, humor og omsorg skaber de bedste relationer og danner grobund for udvikling.

Min fritid bliver brugt med familien og på sidelinjen som børnefodboldtræner.

Astrid Ring

Pædagog

Jeg hedder Astrid. Jeg er uddannet pædagog og har en neuropædagogisk efteruddannelse. Jeg bor i Brønderslev med min mand og vores tre børn.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med voksne mennesker med nedsat funktionsevne.
I det pædagogiske arbejde er jeg særligt optaget af at skabe en god relation til beboerne, så de kan føle sig trygge i mit selskab. Når trygheden er på plads kommer beboernes drømme og ønsker for eget liv lettere til syne. Her er det vigtigt at støtte og vejlede i det omfang der er behov for, hverken for meget eller for lidt, alle mennesker har brug for at mærke at de er aktive hovedpersoner i eget liv.

Min fritid bruger jeg på min familie og venner, sport og frivilligt arbejde.

Thea Houman

Pædagog

Jeg hedder Thea. Jeg er udannet Socialpædagog i 2018, og har en efteruddannelse i KRAP. Jeg bor i Brønderslev sammen med min kæreste og vores søn.

Jeg har arbejdet med forskellige målgrupper og erfaret at jeg trives i beboernes hjem, da jeg i det tætte samarbejde får muligheden for at skabe rammerne for en tryg, kærlig, nærværende og omsorgsfuld relation. Jeg ser stor kvalitet i at være ligeværdig med de mennesker jeg omgås, da jeg tror og ser på det enkelte menneske og ser mulighederne frem for begrænsninger uanset den enkeltes udfordringer. Med inddragelse, medbestemmelse, struktur, humor, omsorg og kærlighed mener jeg at alle kan udvikles og motiveres til en skøn hverdag, hvilket alle fortjener.

I min fritid elsker jeg at opleve og undersøge verden sammen med min kæreste og søn. Jeg elsker at være aktiv i form af løb, gåture og svømning. Og elsker at være til kulturelle arrangementer rundt omkring, hvor musik og koncerter er samlingspunktet.

Ellen Højer Kornum

Studerende

Jeg hedder Ellen, og jeg er opvokset i Brønderslev men er nu bosiddende i Aalborg med min kæreste, hvor jeg studerer psykologi. Inden jeg startede på studiet, har jeg brugt mine sabbatår på at rejse, være på højskole samt være pædagogmedhjælper og lærervikar.

Jeg er nu så heldig at være en del af Bofællesskabet Frederiksgade, hvor jeg nyder at bruge en del af min tid. Jeg holder af at arbejde med mennesker, da det er et utroligt givende job.

En tæt relation med fokus på nærvær og omsorg er meget vigtig for mig.

Mona Støve

Rengøringsassistent

Jeg hedder Mona og bor i Brønderslev.

Jeg har arbejdet som social - og sundhedshjælper inden for ældreplejen i 23 år, indtil jeg gik på efterløn.

Ud over at jeg nyder mit otium, er jeg så heldig at have jobbet som rengøringsassistent i dette pragtfulde bofællesskab.

Min fritid bruger jeg på mine børnebørn, familie og venner - gå ture, yoga - læser også gerne en god krimi.